ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

PLAYOFFS 2022-2023 - 05/04/2023 19:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΑΡΗΣ
1914
0 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάρη στο νικητήριο γκολ του Σπόραρ στο 69', καταγράφοντας δεύτερη νίκη εκτός έδρας επί των κιτρινόμαυρων, και διατηρώντας την πρωτιά της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα εντυπωσιακό διπλό την Τετάρτη βράδυ επί του Άρη, κερδίζοντας 1-0 στη Θεσσαλονίκη χάρη στον Σπόραρ, που εισήλθε ως αλλαγή και σκόραρε το νικητήριο γκολ για το τριφύλλι στο 69'. Οι πράσινοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε για δεύτερη φορά του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης μέσα σε τρεις μήνες και παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Την Κυριακή, οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν την περιοχή του Άρη, να δημιουργήσουν απειλή και γενικά παρουσίασαν μια μέτρια εικόνα. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο έφερε μια αισθητή βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έπαιξαν πιο επιθετικά, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, πέτυχαν γκολ με τον Σπόραρ και θα μπορούσαν ακόμη και να σκοράρουν περισσότερα.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ