ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΕΤ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΕΤ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκπρόσωπος του Γιάννη Αλαφούζου στη συνάντηση με τον κύριο διαιτητή, Στιβ Μπένετ, και θα ζητήσει τρεις συγκεκριμένες αιτήσεις για τη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Super League.

Η επικείμενη συνάντηση στα γραφεία της ομοσπονδίας ανάμεσα στον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανάλυση του θέματος των διαιτητών των αγώνων κατάταξης, το οποίο αποτελεί την πιο σημαντική επίκαιρη πρόκληση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόλο που είναι ανεξήγητο γιατί ολόκληρη η συζήτηση ορίστηκε μία εβδομάδα μετά την πρώτη αγωνιστική των playoffs, ενώ είναι σαφές πως απαιτούνται λύσεις και αυτές απαιτούνται άμεσα και ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύει να εκπροσωπηθεί κάθε ομάδα στη συνάντηση (αν δηλαδή θα παρευρεθούν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ή κάποια υψηλόβαθμα στελέχη τους), ο Παναθηναϊκός έχει την πρόθεση να συμμετάσχει σε ανώτατο επίπεδο, με την παρουσία του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ