ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΦΕΤΟΣ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΡ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 16/09/2023 17:45:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
1926
0 - 5
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΦΕΤΟΣ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΡ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τις αντιστάσεις στο Αγρίνιο, μια περιοχή όπου κάποτε συναντούσε προβλήματα. Αυτή τη χρονιά, οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

Έφτασε η ώρα να ανατρέξουμε στα στατιστικά και τις ειδικές κατηγορίες, για να πάρουμε μια γεύση από τον φετινό Παναθηναϊκό. Πολλοί τον κρίνουν αυστηρά, θεωρώντας τον λιγότερο εντυπωσιακό σε σχέση με πέρυσι, καθώς συχνά νικά με 1-0 και δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Κι ας μην ξεχνάμε το συνεχόμενο σχόλιο για την απουσία ενός πραγματικού φορ, με αναφορά στον Ιωαννίδη. Πολλές αυτές οι απόψεις έχουν εκφραστεί διάφορες φορές. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας, αλλά το 5-0 στο Αγρίνιο ήρθε ως μια δυνατή απάντηση σε όλα τα παραπάνω σχόλια."
Σε μια γηπεδική έδρα που παλιότερα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε προβλήματα, αυτή τη φορά κυριάρχησε απόλυτα. Με τον Μπερνάρ σε ρόλο αρχιτέκτονα, που μοιάζει με τον Βινίσιους, τους ατρόμητους Ρουμπέν και Βιλένα στον άξονα που έλαμπαν από εμπειρία, και την επιθετική τριάδα Μαντσίνι, Παλάσιος και Χουάνκαρ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό... Το "τριφύλλι" δεν έδωσε περιθώρια στον Παναιτωλικό και μάλλον όλοι πια κατάλαβαν πόσο ανανεωμένη είναι φέτος η ομάδα σε σύγκριση με πέρυσι. Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες ανέβασαν το αγωνιστικό της επίπεδο και πλέον η ομάδα δείχνει να έχει την ικανότητα να επικρατεί στις περισσότερες αναμετρήσεις. Διεκδικεί τη θέση της κορυφαίας ομάδας και οι αντίπαλοι το αντιλαμβάνονται. Ανεξαρτήτως αν το σκορ είναι 1-0 ή 5-0, αυτό αποτελεί αποτέλεσμα μιας συνεχούς εξέλιξης, όπου η ομάδα, παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές, όπως ο Covid-19, παραμένει ενωμένη και αποφασισμένη να μην σταματάει.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!