ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ

SUPERLEAGUE 2024-2025 - 15/09/2024 20:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΟΚ
1926
0 - 0
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ

Η απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο να "θυσιάσει" το παιχνίδι για 45 λεπτά, προκειμένου να αποφύγει αμυντικά προβλήματα, και το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσει η ομάδα

Αυτή τη φορά η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα παιχνίδια της Stoiximan Super League. Σε ένα ματς με χαρακτήρα ντέρμπι, στην έδρα του περσινού πρωταθλητή ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν ένταση, πάθος και περισσότερη ισορροπία, καταφέρνοντας να φύγουν από την Τούμπα με θετικό αποτέλεσμα, καθώς και με βελτιωμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Υπάρχει πίστη ότι θα παραμείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Ναι, πιέστηκαν στα πρώτα 30 λεπτά, όταν ο ΠΑΟΚ στόχευσε τα άκρα της άμυνας του Παναθηναϊκού και επιχείρησε να δημιουργήσει υπεραριθμίες. Παρά την πίεση και την έντονη ατμόσφαιρα από την εξέδρα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση, με εξαίρεση τη μεγάλη απόκρουση του Ντραγκόφσκι στο σουτ του Σβαμπ στο 11ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα άρχισε να απορροφά την πίεση με ηρεμία και, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Πελίστρι, μετά από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη, βρέθηκε κοντά στο γκολ. Παρά το κοντρόλ του που έβγαλε εκτός ισορροπίας τον Μιχαηλίδη, η μπάλα κόντραρε ελαφρά στο πόδι του στόπερ του ΠΑΟΚ και κατέληξε σε κόρνερ.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!