ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

SUPERLEAGUE 2024-2025 - 01/09/2024 22:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
1966
2 - 2
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ισόπαλο 2-2 μεταξύ της Athens Kallithea και του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Athens Kallithea προηγήθηκε δύο φορές στη Λεωφόρο με τα γκολ των Μουτίνιο και Βαλμπουενά, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+2' με τον Τετέ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός, μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Λανς, βίωσε μια απότομη προσγείωση, καταφέρνοντας να πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Ο Ντιέγκο Αλόνσο, ερωτηθείς για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του, ανέφερε ότι γνωρίζει τα αίτια, αλλά δεν πρόκειται να τα αναλύσει στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου: Για το γεγονός πως μετά από ένα καλό ματς στην Ευρώπη ακολουθεί κακή εικόνα στο πρωτάθλημα και που οφείλεται: "Συμφωνώ μαζί σας. Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να παίξουμε καλύτερα στο Πρωτάθλημα στα ματς που θα έρθουν".

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο στην εικόνα της ομάδας: "Όπως σας είπα, παίξαμε πολύ άσχημα. Μετά από μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη, τον επόμενο αγώνα πάμε άσχημα. Δεν είναι κάτι αποδεκτό, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν έχουμε δικαιολογία! Σήμερα είμαστε 5 βαθμούς πίσω στο Πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι μόλις τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δώσουμε την εικόνα που θέλουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες όπως το αξίζουμε".
Για το αν η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο: "Ναι, θα μας βοηθήσει να προπονούμαστε καθημερινά και να επιστρέψουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί στις υποχρεώσεις μας".

Για το αν η διαφορά στην απόδοση σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πνευματική ή θέμα ενέργειας ή τι πιστεύει πως λείπει από την ομάδα: "Η διάγνωσή μου για το τι φταίει είναι σαφής, αλλά εδώ δεν είναι ο σωστός χώρος για να την πω".

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!