ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ

Μέσα στα δύο τρίτα της τρέχουσας σεζόν, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει σκοράρει 20 γκολ σε όλους τους αγώνες, ένας αριθμός ίσος με αυτόν των γκολ που είχε επιτύχει τα προηγούμενα τέσσερα έτη αγωνιζόμενος στη Super League με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποδοτικότητας.

Φέτος, ο Φώτης Ιωαννίδης ζει την πιο εντυπωσιακή σεζόν της καριέρας του, όχι μόνο με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην ολόκληρη πορεία του στο επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο, από τις μέρες που ξεκίνησε να συμμετέχει με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια με την ομάδα του τριφυλλιού. Οι επιδόσεις του στο γήπεδο είναι ασύγκριτες, με τον Έλληνα επιθετικό να ξεπερνά κάθε προσδοκία, σημειώνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο Ιωαννίδης, με τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή (10/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" στη νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού, έφτασε τα 20 γκολ στην τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με διακρίσεις στη Stoiximan Super League 12 τέρματα, 1 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και 7 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχοντας φτάσει τα μισά της τρέχουσας περιόδου, ο Ιωαννίδης έχει ισοφαρίσει τον αριθμό των τερμάτων που είχε πετύχει τις τελευταίες τέσσερις σεζόν παίζοντας στη Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας την εκθετική του ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-19 με τους Βοιωτούς, ο Ιωαννίδης σκόραρε τρία γκολ και ακολούθησαν σεζόν με τέσσερα, έξι και επτά τέρματα αντίστοιχα αφού μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας φέτος τα 20 γκολ, με την ακριβή κορύφωση της επιδόσεώς του να μένει ακόμα αβέβαιη.(Τη χρονιά 2019-'20 ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε στη Super League 2 με τον Λεβαδειακό)

Η εξαιρετική του απόδοση φέτος τον έχει κάνει τον πρώτο Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού από την εποχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου τη σεζόν 2003-'04, που κατάφερε να σημειώσει 20 γκολ μέσα σε ένα έτος. Επίσης, είναι η πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που ένας φορ του Παναθηναϊκού, με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι ο τελευταίος, ξεπερνά το φράγμα των 20 γκολ.

Ο Ιωαννίδης σε ασταμάτητη φόρμα, ισοφαρίζει τα γκολ των τελευταίων τεσσάρων ετών_2
Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ

Ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά από τέσσερις σεζόν στον Παναθηναϊκό, έχει σημειώσει συνολικά 27 τέρματα στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 33η θέση μεταξύ 311 σκόρερ της Α' Εθνικής, και βρίσκεται μόλις δύο γκολ μακριά από την είσοδο στην πρώτη τριαντάδα των σκόρερ της ομάδας.

Έχει ξεπεράσει σημαντικούς παίκτες που έχουν καταγράψει τη δική τους ιστορία στην ομάδα, όπως ο Ολιζαντέμπε, ο Φραντζέσκος, ο Μπορέλι, ο Γκέκας και ο Βερόν, μεταξύ άλλων.

Την περασμένη Κυριακή, με την 106η εμφάνισή του στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Ιωαννίδης ανέβηκε στην 70η θέση ανάμεσα σε 536 παίκτες που έχουν παίξει για τον σύλλογο από την έναρξη της Α' Εθνικής έως σήμερα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!