ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΣΕΡΕΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ PLAYOFFS.

Ο ΣΕΡΕΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ PLAYOFFS.

Ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε την απογοητευτική εμφάνιση της άμυνας του Παναθηναϊκού στον αγώνα με το Περιστέρι και τόνισε πως στα playoffs τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μία ήττα στη regular season της Basket League, φτάνοντας έτσι τις έξι φετινές ήττες. Μετά το τέλος του αγώνα στο "Ανδρέας Παπανδρέου", ο Χρήστος Σερέλης επεσήμανε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η άμυνα και εξήγησε πως η ομάδα θα εμφανιστεί διαφορετική στα playoffs. 

Αναλυτικά όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη δίκαιη νίκη. Σήμερα ήμασταν απίστευτα κακοί στην άμυνα και στη συγκέντρωση που χρειάζεται για να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια το σημερινό παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός στην άμυνα, απάντησε: "Υπάρχουν δύο πράγματα, το πρώτο είναι η προπόνηση. Από εδώ και πέρα θα έχουμε πολύ περισσότερες ημέρες για να κάνουμε προπόνηση. Το δεύτερο είναι η θέληση και η διάθεση που πρέπει να δείξουν κάποιοι για να βγάλουν αυτά που θα γίνονται στην προπόνηση. Το έχω πει κι αυτό πολλές φορές, όποιος το έχει, θα παίξει. Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στα playoffs. Από εκεί και πέρα το "διαφορετικοί" έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να το ξέρω, θα το δούμε στην πορεία".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια