ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20/3, 21:00) στην 30ή στροφή της Euroleague, σε ένα ματς με το βάρος ενός τελικού για την ελληνική ομάδα, η οποία επιδιώκει να διατηρηθεί στην πολυπόθητη πρώτη τετράδα.

Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Σερβίας για να αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:00) στο πλαίσιο της 30ης στροφής της Euroleague, με τον αγώνα να έχει τη σημασία ενός τελικού για τον Παναθηναϊκό.
Με μια νίκη στο Βελιγράδι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που μετράει 18 νίκες και 11 ήττες, επιδιώκει να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει δυσκολίες στη θέση του πλειμέικερ λόγω των απουσιών των Γιάγκο Ντος Σάντος, Νίκολα Τόπιτς, Μπράνκο Λάζιτς και της αμφιβολίας του Μίλος Τεόντοσιτς, με την ομάδα να μην βρίσκεται κοντά στη ζώνη των play-in.
Ένα ακόμη σημαντικό ματς λαμβάνει χώρα στην Τουρκία, όπου η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα (19:45) σε ένα παιχνίδι με σημαντικές επιπτώσεις για το πλεονέκτημα έδρας.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!