ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΡΙΩΝ ΗΤΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΡΙΩΝ ΗΤΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ

Μετά από τρεις σερί ήττες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει μια νίκη απέναντι στην Μπάγερν στην 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Η 31η αγωνιστική της EuroLeague είναι εδώ και φέρνει μαζί της μια "διαβολοβδομάδα" για τους αγαπημένους μας αθλητές, καθώς αναμένεται να κρίνει πολλά για την πρόκριση στα play-offs και το πλεονέκτημα της έδρας. Αρχής γενομένης από το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου (20:30 - Ζωντανή μετάδοση στο Gazzetta) με απουσίες, αλλά και με τη σκοπιά να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ στην Basket League. Οι "πράσινοι" έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ωστόσο προχωρούν στο ματς με απουσίες απέναντι στους Βαυαρούς, ελπίζοντας σε μια νίκη που θα τους βγάλει από το αρνητικό σερί.

 

Ο Χρήστος Σερέλης δεν μπορεί να βασίζεται στους Αγραβάνη, Πονίτκα και Γουόλτερς. Ο Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα παραμονή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ενώ ο Γουόλτερς βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης για την τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι που τον ταλαιπωρεί.

Η Μπάγερν έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για την πρόκριση στην οκτάδα, αλλά αυτό είναι δύσκολο εγχείρημα, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να αναφέρει ότι η ομάδα του θα παλέψει για κάθε πιθανή νίκη.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!