ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Συμφωνία για διετή συνεργασία μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργκίν Αταμάν για τη θέση του προπονητή.

Η άφιξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Απριλίου είχε αμέσως επιπτώσεις στο θέμα του προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ότι επιτεύχθηκε τελική συμφωνία για την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν και αποφασίστηκε να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο 57χρονος προπονητής θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας και την προσπάθεια για επαναφορά των τίτλων και των επιτυχιών, εντός και εκτός συνόρων, σε μια συνεργασία που θα διαρκέσει δύο χρόνια και στην οποία έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες.

Το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάν με την Αναντολού Εφές λήγει το καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση από καμία πλευρά. Ο Παναθηναϊκός όμως του πρόσφερε μια ελκυστική πρόταση, παρουσιάζοντας το σχέδιο και την οραματική προοπτική του για το μέλλον, πείθοντας τον 57χρονο τεχνικό να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια στην Αθήνα.

Παρόλο που υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Εργκίν Αταμάν, αυτή είναι ακόμη σε προφορικό επίπεδο και αναμένεται να επιβεβαιωθεί με υπογραφές στο μέλλον. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση πριν από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Αταμάν επιθυμεί να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την Αναντολού Εφές κατακτώντας το πρωτάθλημα στο Τουρκικό Πρωτάθλημα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο αριθμός που επέλεξε ο Τσεντί Οσμάν