ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΚΡΑΝΤ: "Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ"

ΓΚΡΑΝΤ: "Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague, ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό AKTOR, αναφέρθηκε στην στάση ζωής και την νοοτροπία που τον έχουν καταστήσει κρίσιμο μέλος της "πράσινης" ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Τζέριαν Γκραντ ήταν μία από τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού AKTOR που δεν προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, στη σκιά των πιο λαμπερών αποκτήσεων όπως οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στη EuroLeague. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague, αναφερόμενος στη νοοτροπία που τον έχει καταστήσει έναν από τους πιο αξιόλογους παίκτες της ομάδας φέτος, μετά την εξαιρετική του περσινή χρονιά στο EuroCup με την Τουρκ Τέλεκομ όπου κατέκτησε το βραβείο του MVP.

"Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι", ανέφερε αρχικά ο 31χρονος παίκτης, πριν προσθέσει: "Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ".

Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει μία αξιοσημείωτη σεζόν στη EuroLeague, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 8,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, αγωνιζόμενος για περίπου 30 λεπτά ανά παιχνίδι. Αυτή η επίδοση συμβάλλει σημαντικά στη θέση του Παναθηναϊκού AKTOR στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές με το EuroCup, τονίζοντας: "Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Κλείνοντας, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη χημεία μεταξύ των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ του Εξάστερου: "Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον", εξηγώντας παράλληλα ότι "ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ