ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΕΡΕΛΗΣ: "ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ"

ΣΕΡΕΛΗΣ: "ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ"

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην εργασία που έχει επιτελέσει ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο εβδομάδων, καθώς και στο στοιχείο που θεωρείται πιο κρίσιμο για τον σύλλογο ενόψει του επικείμενου υπολοίπου των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι bwin στον ημιτελικό της Basket League (με το προνόμιο της έδρας), επιδιώκοντας να ολοκληρώσει τη σειρά όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ο Χρήστος Σερέλης, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της Basket League, ανέφερε πρώτα απ' όλα πως η ομάδα του πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και χαρακτήρα εντός του γηπέδου.

Επιπρόσθετα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε την πτυχή της επιτυχίας και της αποτυχίας, επισημαίνοντας ότι ακόμα και αν ο τίτλος της Basket League καταλήξει στο ΟΑΚΑ, αυτό δεν θα καταργήσει τα αρκετά σφάλματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: "Έχουμε δουλέψει για δεκαπέντε μέρες, ήταν οι προπονήσεις που χρειαζόμασταν μετά από την αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία. Είχαμε επίσης τη φυγή ενός παίκτη, που ήταν σημαντικός στην επίθεση. Προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό το κενό με περισσότερη σκληράδα και τρέξιμο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα πρόσωπο πολύ καλύτερο συνολικά, να είμαστε όπως πρέπει σε αυτή την ημιτελική σειρά".

Για τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά: "Έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Με όποιον κι αν παίζουμε, τον σεβόμαστε και με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας".

Για το τι διαφορετικό θέλει να δώσει στον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα: "Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που πρέπει να δείξει διαφορετικό η ομάδα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες είναι η νοοτροπία. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι, αν έχουμε τη σωστή νοοτροπία, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι πολύ καλό".

Για τη συζήτηση περί επιτυχίας και αποτυχίας: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει καλά φέτος, δεν έχει θέλξει φέτος. Ακόμη κι αν πάει στους τελικούς και κερδίσει το πρωτάθλημα, που θα πανηγυριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι προβληματική η σεζόν. Προφανώς, όλα κρίνονται στο τέλος. Ειδικά για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι γίνεται στο υπόλοιπο της σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε: "Υπάρχει απραξία τριών εβδομάδων. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ο κόουτς μάς έχει προετοιμάσει με τον κατάλληλο τρόπο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να το ευχαριστηθεί. Κοιτάξαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα από την προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ