ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΣΕΡΕΛΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ

Ο ΣΕΡΕΛΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού στη Basket League, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε με απόλυτη σαφήνεια για την κατάσταση στην ομάδα, δηλώνοντας ότι στο τέλος θα παίζουν αυτοί που καταλαβαίνουν πού βρίσκονται. 

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στη Basket League, κάτι που δεν συνέβη εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, μιλώντας για παίκτες που δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, για το γεγονός ότι κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη από την αρχή της σεζόν και για το γεγονός ότι στο τέλος της χρονιάς θα παίζουν μόνο αυτοί που καταλαβαίνουν πού βρίσκονται. 

Ο Σερέλης εξέφρασε τον θυμό του: Κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη όλο αυτό τον καιρό, θα τη ζητήσω εγώ_2
Ο ΣΕΡΕΛΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΥΛΩΣΕ:

 

‘’Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε και για τη νίκη που πέτυχε. Είχαμε συζητήσει τα παιδιά μας για δύο μέρες, λέγοντας τους πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε στην Basket League μετά την επιτυχημένη μας παρουσία στην EuroLeague, στην οποία θέλουμε να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία και να προχωρήσουμε σε μια καλύτερη πορεία. Ωστόσο, πάλι χάσαμε. Για μένα, είναι ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Μερικές φορές, φαίνεται ότι απλά περιμένουμε να παίξουμε θεωρητικά στα playoffs. Ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος, αν συνεχίζουμε να παρουσιαζόμαστε έτσι. Γνωρίζουμε τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα μας και πρέπει να σταματήσουμε να τα επαναλαμβάνουμε, γιατί γίνεται λίγο κουραστικό. 

 

Εμείς οι παίκτες πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να παρουσιαστούμε σωστά σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα. Αυτό είναι το μήνυμά μου. Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν και δεν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν έχω ακούσει κανέναν να ζητά συγγνώμη για την αδυναμία τους ή για τον τρόπο που παίζουν. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο έξι φάουλ έγιναν, ενώ παίζαμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Λοιπόν, επειδή είμαι εδώ μόνο ένα μήνα, θα σας πω εγώ. Στο τέλος της σεζόν, θα παίζουν όσοι κατανοούν τη θέση τους και οι παίκτες που θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλους τους αγώνες." 

Αναφορικά με την βελτίωση του Παναθηναϊκού στην EuroLeague και την υποβάθμισή του στη Basket League, δηλώνει: "Εξηγούμαι δημόσια, όχι μόνο εντός ομάδας. Η διάθεση δεν είναι το θέμα, όταν κάποιος δεν θέλει να παίξει. Θα εκφραστώ όπως το σκέφτομαι. Είναι ζήτημα αντίληψης της κατάστασης. Δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη της κατάστασης που βιώνει αυτή η ομάδα."

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ