ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Όπως έγινε και με την περίπτωση Κουρμπέλη και Κότσιρα πριν από λίγες εβδομάδες, έτσι και στην πιο πρόσφατη φήμη περί ενδιαφέροντος της Σέλτικ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο που να μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη επαφών από την πλευρά της Γλασκόβης.

Πρόσφατα, φαίνεται ότι είναι δημοφιλές το να συνδέονται ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με μεταγραφικά σενάρια που τους τοποθετούν ως στόχους της Σέλτικ. Ο τελευταίος που εμφανίζεται σε αυτή τη σειρά είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ωστόσο, το πλαίσιο δεν αλλάζει σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις που είχαν παρόμοια σενάρια και αφορούσαν τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Γιάννη Κώτσιρα.
Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, και η αξιοπιστία τους φαίνεται αμφίβολη. Οι πρωταθλητές της Σκωτίας δεν έχουν καν στη βάση δεδομένων τους πληροφορίες από το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε οι πληροφορίες που λαμβάνουν για ελληνικούς ποδοσφαιριστές προέρχονται κυρίως από τρίτους.
Στην περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, η ενημέρωση προς το αρμόδιο τμήμα της Σέλτικ έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν, χωρίς να υπάρχει καμία προηγούμενη δραστηριότητα ή γνώση εκ μέρους τους σχετικά με τα αθλητικά κατορθώματα του Ιωαννίδη.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ