ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥΧΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΙΩΣΗ, ΣΠΟΡΑΡ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥΧΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΙΩΣΗ, ΣΠΟΡΑΡ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ο Πούχατς γύρισε με ίωση από την εθνική ομάδα της Πολωνίας και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Ωστόσο, οι Σπόραρ και Ιωαννίδης συμμετείχαν σε κάποιο τμήμα του προγράμματος.

Ένα επιπρόσθετο ζήτημα αντιμετωπίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (2/4, 18:00) με τον Βόλο στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs. Ο Τιμοτέους Πούχατς, που επέστρεψε στην Αθήνα με ίωση μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων του με την Εθνική Πολωνίας, ήταν απών από την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" την Τετάρτη (29/3). Η κατάσταση του Πολωνού αριστερού αμυντικού θα αξιολογηθεί εκ νέου την Πέμπτη (30/3), όταν και θα διευκρινιστεί αν ο Σέρβος προπονητής θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Μαγνησίας.

Στη σημερινή προπόνηση, οι Άντραζ Σπόραρ και Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Κυριακής. Το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και τουρνουά με τέσσερις ομάδες σε περιορισμένο χώρο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε ξεχωριστά και αναμένεται να αυξήσει την ένταση των προπονήσεων από την Πέμπτη (30/3) και, όπως φαίνεται, θα είναι (τουλάχιστον) στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ