ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας στο 9ο sold-out της φετινής σεζόν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε μεγάλη δίψα για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του στον αγώνα κατάκτησης του φετινού τίτλου, ειδικότερα στο ντέρμπι της Κυριακής (09/04-21:00) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague, καθώς τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, φτάνοντας στο 9ο sold-out της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο της για την συγκινητική αυτή στήριξη και επιβεβαίωσε ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Εάν υπάρξουν κάποιες επιστροφές από χορηγούς, τόνισε ότι αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για πώληση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

 

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ