ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο sold out του αγώνα με τον Βόλο σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην δίψα των οπαδών και στην απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που προσποιείται ότι δεν βλέπει τα σκάνδαλα και τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φέτος τα sold out είναι συχνό φαινόμενο για τον Παναθηναϊκό. Αν και η Λεωφόρος δεν μπορεί να χωρέσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τα προηγούμενα χρόνια μόνο σε λίγα παιχνίδια γεμίζε. Αυτή τη σεζόν, όμως, οι φίλοι της ομάδας είναι δίπλα της από την αρχή και καταφέρνουν να γεμίσουν τη Λεωφόρο σε λίγη ώρα.

Το ίδιο συνέβη και για τον αγώνα με τον Βόλο. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λίγη ώρα και ακόμη και αν το γήπεδο είχε χωρητικότητα 50.000 θεατών, θα γέμιζε και πάλι. Ο κόσμος θέλει το φετινό πρωτάθλημα, βλέπει τα σκάνδαλα που συμβαίνουν, καταλαβαίνει ότι αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίσει τον τίτλο παρά τις δυσκολίες και τις διαιτητικές αποφάσεις, και θέλει να υποστηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος. Η γεμάτη Λεωφόρος αποτελεί τεράστια υποστήριξη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, και αυτό πρέπει να διατηρηθεί. Έτσι, όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, πρέπει με τις φωνές τους να υποστηρίξουν τους παίκτες και να προστατέψουν την ομάδα, αποφεύγοντας να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση, ώστε να μην υπάρξει λόγος τιμωρίας του γηπέδου. Αυτό ακριβώς επιθυμούν οι αντίπαλοι, αυτό ακριβώς ελπίζουν...

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της περισσότερο από ποτέ, και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά. Παρόλα αυτά, το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στον πάτο, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το πρόβλημα. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επαφή του με τον Τσέφεριν για την έλευση elite διαιτητών, προσπαθώντας να δείξει ότι το πρόβλημα επιλύθηκε. Ωστόσο, οι εξευτελιστικές στιγμές και οι εικόνες ντροπής από συγκεκριμένους παράγοντες κατά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ αποτελούν λεπτομέρειες. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατακλύζει το πρωτάθλημα με ανακοινώσεις επειδή δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση, επίσης αποτελεί λεπτομέρεια. Τέλος, η υπερβολική τοξικότητα και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αντί να το καταστρέψει είναι επίσης λεπτομέρειες που αγνοούνται. Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης και ο αρμόδιος Υπουργός παραμένουν σιωπηλοί για τα προβλήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και τους παράγοντές του είναι αξιοσημείωτο. Δεν υιοθετώ την άποψη που κυκλοφορεί στην κοινή γνώμη ότι ο Μητσοτάκης αγνοεί τα αίσχη και τις εικόνες ντροπής λόγω της σχέσης του με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, δύο λέξεις για τον Αυγενάκη: φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σήμα του κινητού του από Δευτέρα και δεν έχει δει ή ακούσει τίποτα. Εάν μια άλλη ομάδα βρισκόταν στη θέση του Ολυμπιακού, το κινητό του θα είχε σήμα και θα είχε εκδώσει 15 ανακοινώσεις. Ο κόσμος δεν ξεχνά.

Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να θέσει τέλος στην τοξικότητα και θα αντιταχθεί σε όσους αγνοούν το πρόβλημα και δεν επιδιώκουν λύσεις. Η θέση του Αλαφούζου απευθυνόταν κατευθείαν στον Μητσοτάκη και ήταν ξεκάθαρη. Όσο για αυτούς που αναφέρονται στη λέξη "τοξικότητα" χωρίς να διακρίνουν, ο κόσμος γνωρίζει και εκτιμά την πραγματικότητα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ