ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου, παρέχοντας έτσι στους παίκτες έναν μήνα για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Αν και η περασμένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη, οι προετοιμασίες για την επόμενη έχουν ήδη εισέλθει σε ενεργό φάση, λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο χρόνο μέχρι την έναρξή της.

Ορίστηκε ως ημερομηνία έναρξης της προπόνησης για τους "πράσινους" η 14η Ιουνίου. Ωστόσο, είναι πιθανό αυτή η ημερομηνία να μην εφαρμόζεται για τους παίκτες που θα έχουν δεσμεύσεις με τις εθνικές τους ομάδες κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, και οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στο υπόλοιπο σύνολο μετά την ολοκλήρωση αυτών των υποχρεώσεων.

Οι αρχικές στιγμές της προπόνησης θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του «Γ. Καλαφάτη», ενώ στην πορεία, με προβλεπόμενη ημερομηνία την 20η του μήνα, η ομάδα πρόκειται να αποχωρήσει για τον κύριο χώρο προετοιμασίας της. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πού θα είναι αυτός ο χώρος. Υπάρχουν διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, που επιλέχθηκε και το περασμένο έτος.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, γεγονός που σημαίνει ότι το πρώτο παιχνίδι τους θα λάβει χώρα στις 25-26 Ιουλίου και το δεύτερο στις 1-2 Αυγούστου.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ