ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ'

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ'

Ο Χουάνκαρ έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του και επιστρέφει με πλήρεις ρυθμούς στις προπονήσεις, ενώ ο Κλεϊχνέισλερ υποβλήθηκε σε επιπλέον προπονητικό πρόγραμμα. Ο Πάλμερ-Μπράουν βρίσκεται υπό θεραπεία.

Ο Παναθηναϊκός, μετά από τρεις ημέρες ανάπαυσης, επέστρεψε σήμερα στην προπόνηση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατήρησε με ικανοποίηση τον Χουάνκαρ να ξεπερνά τα προβλήματα τραυματισμού και να επιστρέφει με πλήρη ρυθμούς. Ας υπενθυμίσουμε πως ο Ισπανός αμυντικός έχασε το ματς με τον Ατρόμητο λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στη Χάιφα. Συνεπώς, θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Σέρβος προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες του τριφυλλιού (Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς), οι οποίοι είχαν κλήσεις από τις εθνικές τους ομάδες.

Ταυτόχρονα, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ υποβλήθηκε σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, με στόχο να επιστρέψει στο 100% της φυσικής του κατάστασης, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε μείνει εκτός παιχνιδιών από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, και ο Πάλμερ - Μπράουν καθώς και ο Μάγκνουσον συνέχισαν τις θεραπευτικές τους σέσιoν.

Σχετικά με το πρόγραμμα προπόνησης, αυτό περιλάμβανε ένα στάδιο προθέρμανσης, ασκήσεις με την μπάλα και ανοίγματα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ