ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 100Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 100Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Η προσεχής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Stoiximan Super League αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει τους 100 αγώνες στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναικού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πρόκειται να σημειώσει μια ακόμα σημαντική επίδοση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, καθώς προετοιμάζεται να συμπληρώσει 100 συμμετοχές στη Super League φορώντας την φανέλα με το ιστορικό τριφύλλι.

Έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 99 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται μια αναμέτρηση μακριά από το να φτάσει τον αριθμό-σταθμό των 100. Το προσεχές παιχνίδι του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 Ιανουαρίου θα είναι ιστορικό, αφού θα τον εγγράψει σε μια ελίτ ομάδα παικτών που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα τόσες φορές.

Ιωαννίδης, μάλιστα, θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής του τρέχοντος ρόστερ που θα σπάσει το φράγμα των 100 ματς, βρισκόμενος στη συντροφιά των Ζέκα και Σένκεφελντ, οι οποίοι έχουν επίσης συμπληρώσει τόσες και περισσότερες εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ