ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' ΜΕΣΩ TWITTER ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' ΜΕΣΩ TWITTER ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό, και η ΠΑΕ των «πρασίνων» θέλησε να μεταφέρει μήνυμα ενότητας στους φιλάθλους της ομάδας μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, και πιθανώς της δεκαετίας, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" γνωρίζουν ότι με μία νίκη το βράδυ της Δευτέρας θα κάνουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2010.

Όλοι στον Παναθηναϊκό συνειδητοποιούν τη βαρύτητα αυτού του αγώνα, και αυτό ισχύει και για τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης σε όλη την ομάδα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

"Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι! Έχουμε μία μεγάλη μάχη απόψε και παρά τα προβλήματα, θα είμαστε όλοι μία γροθιά", αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα του Παναθηναϊκού, ενόψει της μεγάλης μάχης με τον "αιώνιο αντίπαλο".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ