ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΛΟΓΩ ΙΩΣΗΣ Ο ΒΕΡΜΠΙΤΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΛΟΓΩ ΙΩΣΗΣ Ο ΒΕΡΜΠΙΤΣ

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί την παρουσία του Φίλιπ Τζούριτσιτς στον αγώνα της Κυριακής (17/12) με τον Ατρόμητο. Επιπλέον, ο Βέρμπιτς απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ίωσης.

Στον απόηχο του αποκλεισμού τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (17/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει τις απουσίες να αυξάνονται, καθώς εκτός από τον Τζούριτσιτς, και ο Βέρμπιτς απουσίασε λόγω ίωσης. Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να χάσει τον επερχόμενο αγώνα, ενώ για τον Σλοβένο οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι αβέβαιες και εξαρτώνται από το αν θα συμμετάσχει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ