ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Γιάννης Κώτσιρας υποβλήθηκε σε θεραπεία και σήμερα, καθιστώντας τον ανέτοιμο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Επιστρέφουν στην αποστολή ο Τιμοτέους Πούχατς και ο Ένις Τσόκαϊ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα καινούριο πρόβλημα ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Κώτσιρας, που υποβλήθηκε σε θεραπεία σήμερα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αιμάτωμα στη γάμπα του. Κατά συνέπεια, ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης θα αγωνιστεί ως βασικός. Επίσης, ο Τιμοτέους Πούχατς και ο Ένις Τσόκαϊ επιστρέφουν στην αποστολή. Επιπλέον, ο τερματοφύλακας Σουρδής περιλαμβάνεται στην αποστολή, καθώς ο Ξενόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα με γαστρεντερίτιδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα ακολούθησε ο Κώτσιρας, ενώ εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας έμεινε ο Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ