ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕ 24 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕ 24 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΗ

Ο Παναθηναϊκός ζητά αναβολή αγωνιστικής λόγω 24 κρουσμάτων Covid, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει 14 επιβεβαιωμένα θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του προσωπικού από χθες το βράδυ. Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τη δημόσια υγεία, καθώς φαίνεται ότι από την προηγούμενη Κυριακή έχει ξεκινήσει ένα ντόμινο μεταδόσεων μεταξύ ομάδων λόγω της εμφάνισης "ιώσεων".

Βασιζόμενοι στο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπό την προϋπόθεση ότι η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λίγκας συμφωνεί, όλοι οι αγώνες των πλέι οφ θα πρέπει να αναβληθούν για να διατηρηθεί ισονομία κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε απόψε το πρωί αίτημα στη Λίγκα, ενημερώνοντας για την επικρατούσα κατάσταση, και με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς, φαίνεται ότι είναι δύσκολο να συγκεντρώσει αποστολή για το αυριανό ντέρμπι.

Η Λίγκα στην ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:

Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ