ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΕΡΙΜ: ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤE ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ''

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023-2024 - 10/01/2024 21:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
1 - 1
Τελικο Σκορ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1925
ΤΕΡΙΜ: ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤE ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ''

Στις πρόσφατες δηλώσεις του μετά τον αγώνα ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Φατίχ Τερίμ τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, επισήμανε ότι και οι δύο ομάδες διατηρούν ίσες ευκαιρίες για πρόκριση.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν σε ισοπαλία 1-1, αφήνοντας τα πράγματα ανοιχτά για την επαναληπτική αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μετά τον αγώνα, ο προπονητής Φατίχ Τερίμ δήλωσε ότι, παρά την μη ικανοποιητική ισοπαλία, είναι αισιόδοξος για την μελλοντική πορεία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τερίμ στην COSMOTE TV: Για το ματς και το πρώτο του ντέρμπι: "Δεν είμαστε ευχαριστημέρνοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ στο γήπεδό μας. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος. Στα ντέρμπι δεν βγαίνει η ποιότητα, αλλά είχαμε καλή μάχη στο γήπεδο.

Έχουμε και οι δυο τις ίδιες πιθανότητες. Δεν θα είναι εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις και μας στεναχώρησε, αλλά έχουμε τις πιθανότητες και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»