ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης φαίνεται πως θα προλάβει τον αγώνα με τον Βόλο και θα είναι διαθέσιμος κανονικά, καθώς επέστρεψε νωρίτερα από τους υπόλοιπους διεθνείς στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά τους Σπόραρ και Ιωαννίδη, ακόμα δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα.

Μετά το διάλειμμα λόγω των Εθνικών Ομάδων, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα playoffs και πρέπει να δείξει τη νοοτροπία του νικητή, η οποία έχει καταδειχθεί από την αρχή της σεζόν, προκειμένου να διατηρήσει την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, είναι ο πρώτος που δείχνει αυτήν τη νοοτροπία.
Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του (οίδημα στον έξω πλατύ του τετρακέφαλου) κατά τη διάρκεια προπόνησης της Εθνικής Ομάδας, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δείχνει πως ξεπερνά το πρόβλημα που τον απέκλεισε από το πρώτο προκριματικό αγώνα με το Γιβραλτάρ (24/3, 3-0) και το φιλικό με τη Λιθουανία (27/3, 0-0).
Επιστρέφοντας στους αγώνες playoffs, φαίνεται πως ο αρχηγός της ομάδας κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και αναμένεται να συμμετάσχει στον αγώνα της Κυριακής (2/4, 18:00) κατά του Βόλου, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ