ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ: "ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ"

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ: "ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει από τους φιλάθλους να αποφύγουν το ταξίδι στη Λαμία για τον αγώνα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κοινοποίησε ανακοίνωση όπου ζητάει από τους φιλάθλους της να αποφύγουν το ταξίδι στη Λαμία για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ηγεσία του "τριφυλλιού" επισημαίνει ότι λόγω της απόφασης του φθιώτικου συλλόγου να μην προσφέρει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για αυτή την αναμέτρηση, είναι καλύτερο για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποφύγουν το ταξίδι, για την ασφάλεια των πράσινων και για να μη δημιουργηθούν καταστάσεις που θα εκθέτουν την ομάδα σε πιθανή τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα! "

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!