ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Στοχεύοντας σε Κρίσιμη Νίκη στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός Εφαρμόζει Αμυντική Στρατηγική Όπως σε Προηγούμενα Μεγάλα Εκτός Έδρας Παιχνίδια και Ποντάρει στον Μπακασέτα ως Βασικό Παίκτη

Σε ένα Στιγμιαίο Πλαίσιο Μεγάλης Αγωνιστικής Φόρτισης στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, Ο Παναθηναϊκός Αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Στην Έδρα Του και Προετοιμάζεται για Μία Από τις Σημαντικότερες Αναμετρήσεις στην Τούμπα Εναντίον του ΠΑΟΚ. Με Τελική Σύνθεση Ρόστερ και Αποκτήματα Όπως ο Μπακασέτας και Ούγκο, Επιδιώκει Μία Νίκη Που Θα Αλλάξει τις Βαθμολογικές Ισορροπίες, Παρά τις Σημαντικές Απουσίες Και Την Αναζήτηση Ενός Αρνητικού Σερί Χωρίς Νίκες Εναντίον Ομάδων του Big-5.

Στον Αγώνα στην OPAP Arena, Ο Παναθηναϊκός Διακρίθηκε για την Πιο Πειστική Εικόνα του Από την ΑΕΚ για 75 Λεπτά, Ανατρέποντας το Σκορ και Χάνοντας Ευκαιρίες, Με Ένα Μεγάλο Διπλό να Χάνεται Λίγο Πριν τη Λήξη. Στη Ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Επικράτησε στην Κανονική Διάρκεια και Θα Μπορούσε να Είχε Κερδίσει, αν Δεν Απουσίαζαν οι Σπόραρ και Βέρμπιτς. Στο Παιχνίδι Απόψε (28/1, 20:30) Εναντίον του ΠΑΟΚ, Πρόκειται για Ένα Εντελώς Διαφορετικό Ματς Συγκριτικά με τον Πρώτο Γύρο. Και οι Δύο Ομάδες Έχουν Υποστεί Μεταβολές Από την 1η Οκτωβρίου Έως Σήμερα, Και Αναμένεται Ένα Σκληρό, Ανταγωνιστικό Ματς, Με τον Φατίχ Τερίμ να Επιδιώκει τη Νίκη Αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ με τα Δικά του Μέσα και Στρατηγική.

Ο Φατίχ Τερίμ Σχεδιάζει να Επαναφέρει στην Κεντρική Άμυνα το Αξιόπιστο Δίδυμο των Γουίλιαν Αράο και Τιν Γεντβάι, Το Οποίο Είχε Επιλέξει και στα Προηγούμενα Σημαντικά Ματς στην OPAP Arena και στο Στάδιο Καραϊσκάκη, Ενώ Περιμένει την Πλήρη Προσαρμογή του Βίτορ Ούγκο στις Απαιτήσεις της Ομάδας.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν Θα Τοποθετηθεί στην Εστία, με τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις Πλευρές της Άμυνας. Στη Μεσαία Γραμμή, στο Κεντρικό Αμυντικό Χαφ θα Βρίσκεται ο Γιάννης Κώτσιρας, με Καθήκοντα Περιορισμού των Αντιπάλων Κωνσταντέλια ή Μουργκ, και ο Τόνι Βιλένα στο "8".

Στις Πτέρυγες της Επίθεσης Θα Παίξουν οι Ντάνιελ Μαντσίνι Δεξιά και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα Αριστερά, Ενώ ο Τάσος Μπακασέτας Θα Βρίσκεται στη Θέση του "10" Αναλαμβάνοντας Ρόλους Δημιουργίας και Εκτέλεσης. Στην Κορυφή της Επίθεσης, Η Τελική Απόφαση Για τη Συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη Θα Ληφθεί Λίγες Ώρες Πριν τον Αγώνα, Με την Ενδεχόμενη Αποφυγή Ρίσκου Από Πλευράς του Παναθηναϊκού.

Η Προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Κρίσιμο Αγώνα Κορυφής στην Τούμπα_2
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο μυϊκός τραυματισμός στο δικέφαλο του μηριαίου είναι ένα δύσκολο πρόβλημα και εάν υπάρχει σημαντικός κίνδυνος, ίσως να δούμε να ξεκινά τελικά κάποιος από τους Άλεξ Γερεμέγεφ ή Φίλιπ Τζούριτσιτς, με τον Έλληνα φορ να μπαίνει ως αλλαγή από τον πάγκο.

Η τελική απόφαση για τη σύνθεση θα ληφθεί σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα έμειναν οι ανέτοιμοι Χουάνκαρ και Παλάσιος, καθώς και οι τραυματίες Σπόραρ και Βέρμπιτς, οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες τους.

Στην 22μελή αποστολή για τον σημαντικό αγώνα της αποψινής βραδιάς (20:30) ενάντια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περιλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!