ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΠΕΡΝΑΡ, ΤΣΕΡΙΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΡ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

ΜΠΕΡΝΑΡ, ΤΣΕΡΙΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΡ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες του ενόψει του αποφασιστικού αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Άρη. Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την επιλογή των παικτών για την αποστολή, με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Σπόραρ να περιλαμβάνονται.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Άρη την Τετάρτη σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν, έχοντας αφήσει πίσω τις συνεχόμενες αποτυχίες εντός έδρας με τη Λαμία και την Κηφισιά. Η ομάδα ενισχύεται σημαντικά με την επιστροφή του Μπερνάρ Ντουάρτε, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του και επιστρέφει στην ενδεκάδα, καθώς και του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός για δυόμισι εβδομάδες. Επιπλέον, ο Φατίχ Τερίμ θα διαθέτει και τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος παρά τις πρόσφατες προκλήσεις με τενοντίτιδα, προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τρίτης (27/02) και εντάχθηκε στην αποστολή.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς επιδίδεται σε εντατικές προπονήσεις με στόχο να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3) εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Από την άλλη, ο Χουάνκαρ παρέμεινε εκτός, ακολουθώντας προσωπικό πρόγραμμα, ενώ οι Γεντβάι και Βέρμπιτς αφιερώθηκαν σε θεραπείες. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επίσης βρίσκεται εκτός λόγω αποβολής στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, καθώς και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή.

Η αποστολή περιλαμβάνει 22 παίκτες: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!