ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις του για φέτος και κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Ατρόμητο στο Άγγελος Ράμφος. Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και επανήλθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι οικοδεσπότες είχαν μία εξαιρετική ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ αξιοποίησε την αδράνεια του Κώτσιρα, βγήκε απέναντι από τον Μπρινιόλι, αλλά ο Σάρλια κατάφερε να τον σταματήσει με ένα τάκλιν που οδήγησε σε κόρνερ. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήραν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά σταματήθηκαν από τη διακοπή στο 11ο λεπτό. Μετά από σχεδόν μισή ώρα, έγινε η επανέναρξη. Ο Κλεϊνχέισλερ απείλησε με ένα μακρινό σουτ στο 18ο λεπτό, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ με τη βοήθεια του Γιαννιώτη. Στο 31ο λεπτό, ο Μαντσίνι έχασε μια διπλή ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από το πρώτο του σουτ νικήθηκε από τον Έλληνα τερματοφύλακα και στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα αρκετά ψηλά. Στο 43ο λεπτό, ο Ιωαννίδης ευνοήθηκε από μια κόντρα στο όριο της περιοχής, εκτέλεσε με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν και πάλι εκεί.

Ο Ιωαννίδης έστειλε τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή!_2
Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ήταν ιδανική για τους "πράσινους". Στο 49ο λεπτό, εκμεταλλευτήκαν ένα λάθος του Μαυρομμάτη, η μπάλα έφτασε στον Ιωαννίδη ο οποίος με μία εξαιρετική ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους του και έστειλε τη μπάλα στην πάνω γωνία του Γιαννιώτη με το αριστερό πόδι, ανοίγοντας το σκορ. Στο 59ο λεπτό, ο σκόρερ της ομάδας "τριφυλλιού" ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαυρομμάτη, με τον Ευαγγέλου να δίνει πέναλτι. Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε επιτυχώς και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 61ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές.

ΓΚΟΛ: 49′, 61′ Ιωαννίδης

Στατιστικό: Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι (ολοκλήρωση κανονικής περιόδου) Παναθηναϊκός είχε τερματίσει στην 5η θέση με 42 βαθμούς και ο Ατρόμητος 12ος με 23 βαθμούς. Οι “πράσινοι” φέτος τελείωσαν την “regular season” όντες 1οι με 61 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες 8οι με 29 πόντους.

11άδες

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Καμαρά, Κούεν (79′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης (71′ Ροταρίου), Ρομπάιγ (71′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (71′ Κιάρτανσον)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (76′ Πούχατς), Μάγκνουσον, Σάρλια (59′ Πούγγουρας), Κώτσιρας, Πέρεθ (76′ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Κλεϊνχέισλερ (69′ Τσέριν), Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!