ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η 13η αγωνιστική βρίσκει τον Παναθηναικό αντιμέτοπω με τον ΟΦΗ στην Λεοφόρο

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, την Κυριακή στις 19:30, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες στη Λεωφόρο, μετά τις πρόσφατες ήττες από τον Άρη και τη Βιγιαρεάλ, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές, καταλήγοντας σε ισοπαλία 1-1 την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Βόλο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αντιμετωπίζει την απουσία του Γεντβάι λόγω ενοχλήσεων στη μέση, κάτι που τον αποκλείει από το παιχνίδι ενάντια στην κρητική ομάδα. Πιθανόν ο Αράο να αναλάβει ξανά τον ρόλο του στόπερ, με τους Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον να παραμένουν επίσης εκτός. Η αποστολή του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Οι παίκτες Βούρος και Τοράλ επανέρχονται στην αποστολή του ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά, ο Μοσκέρα δεν θα συμμετάσχει λόγω πειθαρχικής παράβασης, ενώ ο Μπάκιτς παραμένει επίσης εκτός. Η αποστολή της ομάδας από την Κρήτη περιλαμβάνει τους Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Μαρινάκη, Αμπάντα, Τοράρισον, Γιαννούλη, Πασαλίδη, Λαμπρόπουλο, Καρώ, Βούρο, Γκαγιέχο, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράλ, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκη, Φελίπε και Ντίκο.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!