ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 28/09/2023 20:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
1931
1 - 4
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Ο Πέτρος Παπαμακάριος σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, την ξεκούραση πολλών παικτών της ομάδας και αυτούς που προσέφεραν επιλογές στον Γιοβάνοβιτς για την βασική ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός υπό την ηγεσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλάζει τις παραδόσεις που κρατούν χρόνια. Έτσι μετά από πολλά χρόνια, το "τριφύλλι" πέτυχε νίκη στην Τρίπολη, ανατρέποντας μια παράδοση που υπήρχε από το 2017. Οι πρωταγωνιστές της νίκης ήταν οι Αράο, Βέρμπιτς και ιδιαίτερα ο Φώτης Ιωαννίδης, που σκόραρε δύο γκολ σε λιγότερο από είκοσι λεπτά. Αυτή η επιτυχία ήρθε ως βάλσαμο μετά την ήττα από την ΑΕΚ και σε τέλεια χρονική στιγμή πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.
Στον αγώνα με την Τρίπολη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρουσίασε μια διαφορετική στρατηγική, πραγματοποιώντας εννιά αλλαγές σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Μεταξύ αυτών, οι κεντρικές φιγούρες της ομάδας, Μπρινιόλι και Πέρεθ, βρέθηκαν εκτός αρχικής σύνθεσης, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να μένει εκτός αποστολής. Παρ' όλες τις αλλαγές, οι "πράσινοι" δείχνοντας ιδιαίτερα συντονισμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν και υπήρξαν στιγμές που υποχώρησαν, κυρίως μετά το πρώτο γκολ και για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, γενικότερα η ομάδα είχε τον έλεγχο. Με τέσσερα γκολ, ένα δοκάρι και ευκαιρίες από τους Μλαντένοβιτς και Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός έδειξε ποικιλία στον τρόπο που επιτίθεται, τόσο από τις πτέρυγες όσο και από το κέντρο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει το γιατρικό του και ο Ιωαννίδης, ένας παίκτης γεμάτος δυνατότητες._2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ιωαννίδη
Από τον πάγκο ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ο εξαιρετικός Φώτης Ιωαννίδης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς αυτής της σεζόν. Με σταθερή ανοδική πορεία, αποδεικνύει ότι έχει το ταλέντο και τη δυνατότητα για μεγάλες στιγμές. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πέτυχε ένα πέναλτι τόσο τέλειο που ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, παρότι είχε αποκρούσει το προηγούμενο πέναλτι του Σπόραρ, δεν μπόρεσε καν να αντιδράσει. Επιπλέον, σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ, ίσως το πιο θεαματικό για τον Παναθηναϊκό φέτος. Υποδέχτηκε τη μπάλα, είδε τον Παπαδόπουλο εκτός θέσης και τον νίκησε με μια εξαιρετική προσπάθεια, πλασάροντας την μπάλα από μεγάλη απόσταση με το αριστερό του πόδι. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός έχει ήδη πετύχει έξι γκολ σε 12 αγώνες αυτής της σεζόν, βρίσκεται μόνο ένα τέρμα μακριά από την ισοφάριση του δικού του προσωπικού ρεκόρ. Προφανώς, φέτος αναμένεται να σημειώσει πολλά γκολ, και αγωνία υπάρχει για το πού θα καταλήξει αν διατηρήσει αυτό το ρυθμό. Αν παραμείνει στο ίδιο επίπεδο εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τότε δεν θα αργήσει να δεχτεί προτάσεις από μεγάλες ομάδες.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!