ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΓΑ'ΙΝΗ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΤΟΡ

Ο ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΓΑ'ΙΝΗ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΤΟΡ

Ο αγώνας στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων" προκάλεσε τραυματισμούς στην ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Βαγιαννίδη να απουσιάζει για ένα μήνα λόγω θλάσης στον μηρό και τον Αϊτόρ να αναμένεται να είναι εκτός για 10 ημέρες λόγω κάκωσης.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε μια σημαντική νίκη με 1-0 εναντίον του ΠΑΣ στα Γιάννινα την Κυριακή (3/9), με τον Παλάσιος να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και να δίνει στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Παρά τη νίκη, ωστόσο, η αγωνία για τραυματίες παίκτες καθώς και οι αναγνώσεις των τραυματισμών αποτέλεσαν τη σημαντικότερη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να δει τους Βαγιαννίδη, Αϊτόρ και Τζούριτσιτς να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού. Ο Βαγιαννίδης υπέστη θλάση βαθμού Β στο μηρό και θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Όσον αφορά τον Αϊτόρ, ευτυχώς δεν υπήρξε κάταγμα, αλλά κάκωση με οστικό οίδημα στο πόδι, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 10 ημέρες. Ο Τζούριτσιτς έχει τράβηγμα και θα παραμείνει εκτός για την ίδια περίοδο, ενώ ο Βέρμπιτς θα απουσιάσει για 2 εβδομάδες λόγω διάτασης στο δικέφαλο. Όλοι αυτοί οι τραυματισμοί δημιουργούν ερωτηματικά για τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό στην επόμενη αγωνιστική.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!