ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΑΙΤΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΑΙΤΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Από την παρασκηνιακή αναφορά για τις αρχικές προτιμήσεις του 'Τριφυλλιού' στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Παρόλο που η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν έχει ακόμα κλείσει για τον Παναθηναϊκό και περιμένει τον επερχόμενο αγώνα (14/5) με τον Άρη, οι 'πράσινοι' έχουν ήδη καθορίσει τις πρώτες τους βασικές απαιτήσεις από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό βασίζεται στις επιθυμίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ που θα αναπτύξει την αγωνιστική δύναμη του 'Τριφυλλιού', ενόψει της επόμενης περιόδου και της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προχωρώντας στην ουσία του ρεπορτάζ, η πρώτη 'παραγγελία' του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο περιλαμβάνει την ενίσχυση σε τρεις θέσεις.

Ειδικότερα, αναζητείται ένας δεξιός (επιθετικός) μπακ, ένας γρήγορος δεξιοπόδαρος αμυντικός και ένας 'δεκάρι' με ικανότητες τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα, ο οποίος έχει παρουσιάσει καλές επιδόσεις.

Αυτή είναι η αρχική (τριπλή) 'αίτηση' του Παναθηναϊκού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση σε άλλες θέσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου για τους 'πράσινους'.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!