ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ PLAYOFFS

ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ PLAYOFFS

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συναγερμό καθώς οι Ruben Perez, Juan Insaurralde και Alberto Brignoli βρίσκονται στο όριο των καρτών ενόψει της έναρξης των playoffs.

Οι "πράσινοι" επιθυμούν να κλείσουν την κανονική περίοδο με μία νίκη ακόμα αυτή την Κυριακή (12/3, 19:00) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει μεγαλύτερη ώθηση ενόψει των playoffs, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του αγώνα ΑΕΚ-Περιστερίου και του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να διαχειριστεί μία ακόμα δύσκολη κατάσταση που αφορά τις κίτρινες κάρτες της ομάδας. Όχι για το ματς της Κυριακής, αλλά για την έναρξη των playoffs που ακολουθεί μία εβδομάδα μετά. Στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (6/3) στη Λεωφόρο, ο Bart Schenkeveld "κιτρίνισε" στο 43ο λεπτό και συμπλήρωσε τις τέσσερις κάρτες στη σεζόν.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έχουν συγκεντρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και αν "κιτρινίσουν" στον αγώνα με τον Ατρόμητο, θα χάσουν αυτομάτως τον πρώτο αγώνα των playoffs. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και ο Μπερνάρ έχει τρεις κίτρινες, αλλά αφού τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τα playoffs.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!