ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΡΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΑΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΡΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΑΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Σε μία καθοριστική αναμέτρηση για και τις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός αντικρίζει την Βίρτους Μπολόνια στην ξεχωριστά φιλόξενη "Segafredo Arena" για την 32η στροφή της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με στόχο τη νίκη, επιδιώκει να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η εξασφάλιση του πλεονέκτημας έδρας για τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στην Μπολόνια. Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Βίρτους (21:30) στο γεμάτο "Segafredo Arena", όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης (27/3), ενώ στοχεύει σε μία νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ο Παναθηναϊκός προσέρχεται στο παιχνίδι αυτό με την πληρέστερη σύνθεσή του, χωρίς απουσίες, για πρώτη φορά μετά από καιρό σε παιχνίδι της Euroleague. Αντιθέτως, η Βίρτους υπό την καθοδήγηση του Λούκα Μπάνκι, επιδιώκει επίσης τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη εξάδα, βρισκόμενη δύο νίκες πίσω (17-14).

Στο αγωνιστικό σκέλος για την ιταλική ομάδα, Χάκετ και Κορντινιέ αναμένεται να είναι παρόντες στη σύνθεση, έχοντας ξεπεράσει τις πρόσφατες ενοχλήσεις τους, ενώ ο Ντεβόντε Κάκοκ θα απουσιάσει σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από τη Βίρτους.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!