ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΤΑΜΑΝ: 'ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE'

ΑΤΑΜΑΝ: 'ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE'

Ο Εργκίν Αταμάν αναμένει από τους παίκτες του να επιδείξουν σκληρότητα στον αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά την εκτός έδρας ήττα του με 71-68 από την Εφές, ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στην έδρα του και στράφηκε αμέσως στο επόμενο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας της EuroLeague, αυτό εναντίον της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα κατευθύνθηκε απευθείας από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ για ανάλυση βίντεο και προπόνηση ενόψει του δύσκολου επικείμενου αγώνα.

‘'Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την κορυφαία ομάδα της EuroLeague μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να επιδείξουμε σκληρότητα στην άμυνα, ιδιαίτερα ενάντια στους (Φακούντο) Καμπάσο και (Ντζάναν) Μούσα. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, όπου πρέπει να δώσουμε ειδική προσοχή’', δήλωσε ο προπονητής Εργκίν Αταμάν.

Αντετοκούνμπο: "Πρόκληση το ματς με τη Ρεάλ"

"Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια", είπε από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!