ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 88-63

EUROLEAGUE 2023-2024 - 11/01/2024 21:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
88 - 63
Τελικό Σκόρ
ΜΟΝΑΚΟ
1928
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 88-63

Σε μια ατμόσφαιρα έκρηξης ενθουσιασμού στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ξεδίπλωσε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο παρκέ και επικράτησε διαλύοντας την Μονακό με μεγάλη διαφορά 25 πόντων (88-63). Οι 18.000 θεατές παραληρούσαν, ζητώντας με ένταση την επιτυχία της ομάδας τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Σε ένα μαγικό βράδυ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια εξωπραγματική εμφάνιση κόντρα στη δυνατή Μονακό, επικρατώντας με την αδιάσειστη άμυνά του. Οι φίλαθλοι στις εξέδρες ήταν εκστασιασμένοι, χορεύοντας και αποθεώνοντας την ομάδα, ενώ φώναζαν για την ευρωπαϊκή επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός, με προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, κατέγραψε την 7η νίκη του στα τελευταία οκτώ ματς της Euroleague, παραμένοντας σταθερά στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 13-8. Παράλληλα, άφησε την Μονακό με ρεκόρ 11-10, διπλασιάζοντας τις νίκες εναντίον τους.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε ακαταμάχητος, σαν Λερναία Ύδρα, και αυτή τη φορά ο ήρωας της βραδιάς ήταν ο ασταμάτητος Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ κατέγραψε ρεκόρ καριέρας σε πόντους (23 πόντοι), κατέβασε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έκλεψε 3 φορές την μπάλα και συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο ranking. Η εκπληκτική του απόδοση του χάρισε ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό του ΟΑΚΑ, το οποίο ο ίδιος απόλαυσε ιδιαίτερα.

 

Παναθηναϊκός επικράτησε εντυπωσιακά επί της Μονακό με Σκορ 88-63_2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 88-63

Στο πλαίσιο του αγώνα, ο Κέντρικ Ναν ξεχώρισε με εξαιρετική απόδοση σημειώνοντας 21 πόντους. Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η εμφάνιση του Τζέριαν Γκραντ στο μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος περιορίστηκε σε 4 επιτυχημένα σουτ από τα 14 και διέπραξε 5 λάθη. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επίσης έκανε αισθητή την παρουσία του με 10 πόντους και αποτελεσματικότητα 4/6 στα σουτ εντός πεδιάς, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου συνέχισε να είναι σταθερά πολύτιμος για την ομάδα με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Από την πλευρά της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, η απόδοση ήταν αρκετά προβληματική, καθώς βρέθηκαν σε δυσκολία απέναντι στην στιβαρή «πράσινη» άμυνα και έδειχναν έντονη νευρικότητα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εξαιρετικά χαμηλή ευστοχία στις βολές, με μόλις 3 εύστοχες από 10 προσπάθειες, και σημείωσαν συνολικά 16 λάθη. Σε καμία φάση του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν επάξια τον Παναθηναϊκό.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!