ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΟΙ ΤΣΕΡΙΝ, ΑΙΤΟΡ ΚΑΙ ΖΕΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ

ΟΙ ΤΣΕΡΙΝ, ΑΙΤΟΡ ΚΑΙ ΖΕΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ

Για τις αναμετρήσεις με την Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε τη λίστα των ποδοσφαιριστών. Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον τραυματισμένο Τσέριν, καθώς επίσης και τους Αϊτόρ και Ζέκα, οι οποίοι ακόμη αναρρώνουν από ρήξη χιαστού. Ο Γκάνεα δεν περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα.

Η λίστα των παικτών του Παναθηναϊκού για τα δυο επερχόμενα ματς με την Ντνίπρο στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αγώνων, δηλώθηκε στην UEFA την Πέμπτη το βράδυ από τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Τσέριν, ο οποίος βρίσκεται τραυματίας και δεν έχει συμμετάσχει σε φιλικό από τις 4 Ιουλίου με την Πετρολούλ, μένει εκτός. Αποκλείστηκαν επίσης οι Αϊτόρ και Ζέκα. Και ο Ισπανός εξτρέμ και ο Έλληνας μέσος προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, και αν και θα επιστρέφουν στη δράση, ο Γιοβάνοβιτς πιθανώς να θεωρεί ότι δεν είναι πλήρως έτοιμοι για την αντιμετώπιση ενός τόσο σημαντικού αγώνα και προτίμησε παίκτες που είναι πλήρως προετοιμασμένοι. Επίσης, ο Γκάνεα που δεν έχει ακόμη ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μένει εκτός. Ωστόσο, τόσο ο Βιλένα όσο και ο Γεντβάι περιλαμβάνονται στην αποστολή.
Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί την επιλογή να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στην ομάδα του μέχρι τη Δευτέρα (24/7) το βράδυ, δηλαδή 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Ντίνπρο. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή τις επόμενες ημέρες, ο Τσέριν θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς που θα επανέλθουν στη λίστα, κάτι που δεν αποκλείεται καθόλου.

Αναλυτικά τη λίστα για τα ματς με την Ντνίπρο συγκροτούν οι εξής παίκτες:.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς.
ΜΕΣΟΙ: Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.
Ενώ στη Β' λίστα μπορούν να συμπεριληφθούν οι: Φικάι, Φρόκου, Κάτρη και Καλοσκάμης.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ