ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 - 23/08/2023 22:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΜΠΡΑΓΚΑ
1921
2 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι χάρισε ελπίδα στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Στο ΟΑΚΑ απαιτείται το τέλειο παιχνίδι από όλους.

Μέχρι το 95ο λεπτό, πολλοί θα έλεγαν τον Σπόραρ ένοχο για την αχρησιμοποίητη ευκαιρία του 62ου λεπτού και το πόσα "αν" κυκλοφορούν στον αέρα για τον πρώτο αγώνα με τη Μπράγκα. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 74', και τότε έρχεται η ανατροπή...

Στη συνέχεια, ο Ιωαννίδης απέδειξε για άλλη μια φορά την επιρροή του σε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Με μια πάσα ακριβίας, έστειλε τη μπάλα στον Μαντσίνι, ο οποίος εκτέλεσε άψογα. Ο Αργεντινός επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αδύνατη η αντίδραση του Ματέους, και έδωσε νέα ελπίδα στον Παναθηναϊκό ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Μπράγκα (29/8, 22:00) στο ΟΑΚΑ.

Παρόλα αυτά, για να έχει αξία αυτό το υπέροχο γκολ του "Ντάνι", στην επόμενη μάχη στο ΟΑΚΑ, ολόκληρη η ομάδα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λειτουργήσει με την ακρίβεια του πλασέ του Αργεντινού.
Σε αυτό το επίπεδο, οποιαδήποτε στιγμή αδράνειας έχει συνέπειες. Μια μόνο φάση αρκεί για να ανατρέψει την ισορροπία. Ο Βαγιαννίδης που έπαιξε εξαιρετικά, χάλασε τη φάση του 1-0. Ο Μπρούμα βρήκε τον Αμπέλ Ρουίθ στην κατάλληλη θέση για να σκοράρει, περνώντας τη μπάλα ανάμεσα από δύο παίκτες.

Το δεύτερο γκολ της Μπράγκα ήταν ακόμη πιο "φθηνό". Δεν είναι αποδεκτό να δέχεται μια ομάδα γκολ από πλάγιο άουτ.

Όλες οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού στην αμυντική γραμμή ήταν άκαρπες σε αυτήν τη φάση και ο Τζαλό σημείωσε εύκολο γκολ. Βέβαια, παρόλο που μπορεί να αποδοθεί κριτική στον Σπόραρ για την απώλεια της ευκαιρίας από κοντά, το 2-0 φέρει τη μερίδα ευθύνης στη μεσοαμυντική γραμμή.

Είναι αναγκαίο να κατανοήσουμε ότι στον αθλητισμό, οι νίκες και οι ήττες ανήκουν σε όλους τους παίκτες. Όπως ο Σλοβένος παίκτης που έχει τρομερή επιρροή για τους "πράσινους", έκανε ένα μικρό λάθος, έτσι μπορεί να ανταμειφθεί με ένα μεγάλο γκολ στον αγώνα επανάληψης. Στην τελική, οι φορείς των ομάδων ζουν για τέτοιες στιγμές.

Ο Μαντσίνι έδωσε ελπίδα στον Παναθηναϊκό, αλλά η πρόκριση απαιτεί άριστη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ_2
Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

CHAMPIONS LEAGUE
Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και πάλι ...