ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΑΛΑΝΤ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραδέχτηκε ότι η Μάντσεστερ Σίτι τον αγόρασε για να κερδίσει το Champions League

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε ότι αγοράστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για να τη βοηθήσει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τα πέντε γκολ του στη νίκη 7-0 της Τρίτης επί της Λειψίας οδήγησαν την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στα προημιτελικά.

Το κουιντέτο του 22χρονου στο Etihad Stadium τον οδήγησε σε ρεκόρ σεζόν στη Σίτι με 39 γκολ και ο Haaland γνωρίζει ότι η ώθηση για έναν πρώτο θρίαμβο στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης είναι ο λόγος που ο Guardiola τον υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.
«Φυσικά ο σύλλογος θέλει να κερδίσει το Champions League, θέλει ακόμα να κερδίζει τρόπαια», είπε. «Κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ τέσσερις φορές από τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν με έφεραν για να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ – ξέρουν πώς να κερδίσουν την Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές. Αλλά είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, να προσπαθήσω να κερδίσω το Champions League για πρώτη φορά».
Παρά τα 33 γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 25 εμφανίσεις, καθιστώντας τον τον νεότερο που έφτασε τα 30 στη διοργάνωση, ο Χάαλαντ πιστεύει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ