ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΙΤΟΡ: Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, 202 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ

ΑΙΤΟΡ: Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, 202 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της σημερινής πρωινής προπόνησης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης".

Στη σκιά της πρόσφατης ήττας από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που φαίνεται να έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπήρξε ένα ευχάριστο γεγονός την Παρασκευή (12/5) για τους "πράσινους": Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας στο "Γ. Καλαφάτης".

Συμπληρώνοντας 202 ημέρες από την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στον αγώνα κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο στις 23 Οκτωβρίου (9η αγωνιστική, 1-0), ο Καταλανός εξτρέμ συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, αφήνει πίσω του αυτή την δύσκολη περίοδο της καριέρας του και βλέπει προς το μέλλον, με στόχο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αϊτόρ, ο οποίος αποτέλεσε τον πιο αξιόλογο παίκτη του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος κατά τους πρώτους δύο μήνες της τρέχουσας σεζόν, με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 αγώνες, θα είναι πλήρως έτοιμος να συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου. Σύμφωνα με την εξέλιξη των γεγονότων, η παρουσία του θα αξιολογηθεί σαν "καινούργια μεταγραφή".

Στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης συμμετείχαν επίσης οι Αλεξί Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου, οι οποίοι "επανέρχονται" μετά τις δικές τους εγχειρήσεις στους χιαστούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προπόνησή τους με ενδελεχή προθέρμανση, συνεχίσαν με ασκήσεις 5-2, επικεντρώθηκαν στις σέντρες και τα τελειώματα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ