ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Απολαύστε το backstage video από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, που κατέγραψε τα πάντα, από τις στιγμές εντός γηπέδου μέχρι τα γεγονότα που ακολούθησαν στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα playoffs, σε μια σπουδαία νίκη για την ομάδα. Η ΠΑΕ του Παναθηναϊκού δημοσίευσε την παρακάμερα από το ματς, από την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο έως τα συγχαρητήρια του προπονητή Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου στην αλλαγή του τραυματία Σάρλια, καθώς και το ξέσπασμα στο γκολ του Σπόραρ, με τον Σλοβένο να πανηγυρίζει έξαλλα με τους συμπαίκτες του και μόνος του.

Οι πανηγυρισμοί στον πάγκο μετά το δεύτερο γκολ και ο Κουρμπέλης να ψάχνει τη μπάλα, καθώς επίσης και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, με τους παίκτες να αγκαλιάζουν τον Γιοβάνοβιτς και να τραγουδούν με τους οπαδούς.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ