ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΡ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΡ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ,  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ;

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα playoffs και ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόκειται να ελέγξει την κατάσταση των επτά διεθνών παικτών του, ειδικά των Ιωαννίδη και Σπόραρ. Η προετοιμασία τους ξεκινά από την Τρίτη (28/3).

Μετά από μία εβδομάδα αποσυμπίεσης, ανασυγκρότησης και επιπλέον δουλειάς σε μικρές λεπτομέρειες και τακτικές -όπως συμβαίνει πάντα στις πρώτες εβδομάδες για τα κλαμπ κατά τη διάρκεια των "παραθύρων" των εθνικών ομάδων- οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπουν ξανά από αύριο (28/3) το πρωί στο Κορωπί και θα μπουν σε ρυθμό playoffs, προετοιμαζόμενοι για τον επερχόμενο αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (2/4, 18:00) στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανυπομονεί να ελέγξει την κατάσταση των επτά διεθνών του "τριφυλλιού", ειδικά του Φώτη Ιωαννίδη και του Άντραζ Σπόραρ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες, και δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Σλοβενίας αντίστοιχα. Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρόκληση που του δημιούργησε απορίες και ανησυχίες, καθώς ενημερώθηκε από την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάσταση των δύο επιθετικών του, Φώτη Ιωαννίδη και Άντραζ Σπόραρ, οι οποίοι υπέστησαν τραυματισμούς και δεν συμμετείχαν στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων. Παράλληλα, επικοινωνία είχε ανοιχτεί με τους παίκτες και τις ιατρικές ομάδες της Ελλάδας και της Σλοβενίας. Παρόλα αυτά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανυπομονεί να δει την κατάσταση των παικτών του στο γήπεδο από αύριο το πρωί.

Ο Ιωαννίδης κουβαλάει τραυματισμό στο καλάμι για δύο εβδομάδες
Ο Ιωαννίδης έχει τραυματισμό στο καλάμι εδώ και δύο εβδομάδες από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Η κλωτσιά προκάλεσε οίδημα το οποίο ακολούθως εξελίχθηκε σε μεγάλο αιμάτωμα. Για να αντέξει τον πόνο και να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena" (19/3), χρειάστηκε να κάνει έξι ενέσεις. Παρόλα αυτά, είχε πόνους καθ’ όλη διάρκεια της παρουσίας του, ακόμα και στην Εθνική Ομάδα.

Ο Σπόραρ με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, αλλά η ελπίδα επιστροφής του στο κορυφαίο παιχνίδι με τον Βόλο
Εδώ και δύο εβδομάδες ο Σπόραρ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του. Δεν συμμετείχε στο ματς του Ατρόμητου στο Περιστέρι (12/3) και στον αγώνα στην "OPAP Arena" (19/3), και απουσίασε από το πρώτο ματς της Σλοβενίας με το Καζακστάν, ενώ χθες βράδυ (26/3) συμμετείχε στην αποστολή για το ματς με το Σαν Μαρίνο (με ανακοίνωση ότι αισθανόταν καλύτερα τις τελευταίες μέρες), αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή Ματίας Κεκ, ο οποίος κρίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να τον επιβαρύνει.

Και για τους δύο αθλητές, υπάρχει η ελπίδα να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των playoffs, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο την Κυριακή 2 Απριλίου.

Ο Κουρμπέλης αποκλείεται σίγουρα από το παιχνίδι
Στην προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Βικελίδης" και στο ελληνικό ‘’el clasico’’ με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να λείψει ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω τραυματισμού, και σίγουρα ο προπονητής των "πρασίνων", Γιοβάνοβιτς, δεν θα ήθελε να έχει και άλλη απώλεια στην βασική του ενδεκάδα. Η πορεία των προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δείξει την κατάσταση των δύο επιθετικών της ομάδας, αλλά πιστεύεται ότι έως την Κυριακή θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση και οι δύο.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΡ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ;

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ