ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»

Μετά από τον τραυματισμό του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Χουάνκαρ επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού, βρίσκοντας ξανά θέση στα σχέδια του προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την Πέμπτη (16/11), οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μια ξεχωριστή προπόνηση, καθώς σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αμυντικός, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έπειτα από 24 ημέρες αποχής, συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση και φαίνεται να είναι στα σχέδια του προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Ο Χουάνκαρ είχε προσπαθήσει νωρίτερα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά αντιμετώπισε εμπόδια. Η περασμένη εβδομάδα ήταν μια αρχή για αυτόν, καθώς, όπως είχε ανακοινώσει ο Γιοβάνοβιτς, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Και τώρα, με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προπόνησης της Πέμπτης χωρίς προβλήματα, ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη ενσωμάτωσή του στο πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει των επερχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού ανέφεραν:

‘’Ένα σημαντικό γεγονός ξεχώρισε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης»: η επιστροφή του Χουάνκαρ! Μετά από 24 ημέρες αποχής λόγω του τραυματισμού του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ επανήλθε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.''

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ