ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

O ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ

O ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ

Μετά το break των Εθνικών ομάδων, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στην κανονικότητα και επικεντρώνονται στα playoffs, προετοιμαζόμενοι για τους επόμενους καθοριστικούς αγώνες και κυρίως για την διαβολοβδομάδα, καθώς αντιμετωπίζουν τον Βόλο (2/4, στο γήπεδο της Λεωφόρου), τον Άρη (5/4, στο Κλεάνθης Βικελίδη) και τον Ολυμπιακό στο clasico της Αθήνας (9/4, στη Λεωφόρο). Πολλά θα κριθούν για το πρωτάθλημα σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Οι Εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν το "break" τους και από σήμερα (28/3) όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκινούν ξανά το "mode playoffs", ενόψει των επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών με τον Βόλο (2/4, Λεωφόρος), τον Άρη (5/4, "Κλεάνθης Βικελίδης") και το clasico με τον Ολυμπιακό (9/4, Λεωφόρος). Πολλά κρίνονται για την πορεία προς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε αυτήν την περίοδο, οι "πράσινοι" έχουν μια σειρά από παιχνίδια μέχρι την επόμενη, πολύ πιο σύντομη, διακοπή για το Πάσχα, και η επιτυχία σε αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο βήμα προς το πρώτο πρωτάθλημα τους μετά από 13 χρόνια. Επιπλέον, οι άμεσοι ανταγωνιστές τους, ειδικά η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, θα έχουν επιπλέον "φθορά" λόγω των κυπελλικών αγώνων τους στις 12 και 13 Απριλίου.

O Γιοβάνοβιτς έχει σε αγωνία τους πάντες για την βδομάδα κόλαση που θα κρίνει τον μισό τίτλο_2
O ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ

Στην πρώτη φάση, το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι τα ματς που ακολουθούν στην εβδομάδα και πώς θα καταφέρει να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην πίεση και την κόπωση που αναμφίβολα θα υπάρξουν, διατηρώντας την ίδια ένταση και την απαιτούμενη φρεσκάδα που θα χρειαστεί ολόκληρη η ομάδα σε τρία ανταγωνιστικά ματς. 

Στα πλαίσια αυτής της τριάδας αγώνων, είναι σαφές ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αυξήσει τον αριθμό των παικτών που θα συμμετέχουν στο rotation, ώστε να ενισχύσει τον σκληρό πυρήνα της βασικής ομάδας και να δώσει φρεσκάδα στους παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο μήνα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ