ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του για το μεγάλο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (09/04) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Αθήνα στις 21:00.

Μετά την ανάπαυλα της Πέμπτης (6/4), ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις για το σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (09/04, 21:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να ξεπερνά τον τραυματισμό στη γάμπα και να είναι διαθέσιμος για το ματς, ενώ η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι αμφίβολη καθώς έκανε θεραπεία και η παρουσία του στο ντέρμπι θα κριθεί μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (08/04).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση μπήκε ο Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία».

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ