ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη απόψε, στο παιχνίδι εξ αναβολής με τον Ατρόμητο, με πιθανό rotation που θα φέρει μέχρι και 9 αλλαγές, θέλοντας να κλιμακώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

 

Καθώς προχωράμε προς το τέλος του δεύτερου σημαντικού 'κεφαλαίου' της σεζόν, με την επερχόμενη περίοδο διακοπών λόγω εκλογών και αγώνων εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, ετοιμάζοντας το έδαφος για το αποψινό παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Ατρόμητο, προκειμένου να διευθετήσει την τελευταία αναβληθείσα αναμέτρηση της Stoiximan Super League από το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Κλείνοντας μία ιδιαίτερα εκπονητική περίοδο, που περιελάμβανε 7 εντατικούς αγώνες μέσα σε 22 ημέρες, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κλήθηκαν να ξεπεράσουν την υφιστάμενη κόπωση λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και ταξιδιών και να εκπληρώσουν το 'χρέος' τους σε έναν ιδιαίτερα 'επικίνδυνο' αγώνα.

Μια ακόμη σημαντική αποστολή εναντίον ενός αντιπάλου που 'καίγεται' για πόντους, ώστε να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη, αναδύεται για τους 'πράσινους', με στόχο να μειώσουν τη διαφορά πόντων από την κορυφή σε τρία, πριν από την επανεκκίνηση και το κρίσιμο παιχνίδι στις 22 Οκτωβρίου με τον ηγέτη Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υιοθέτησε εντελώς συντηρητική προσέγγιση στο πρόγραμμα της ομάδας του κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών μετά τον αγώνα στη Χάιφα, σκοπεύοντας να διατηρήσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη και φρεσκάδα των παικτών. Ετοιμάζει επίσης ενα ευρύ rotation για το αποψινό παιχνίδι (8/10) με τον Ατρόμητο, κάτι που έχει υλοποιήσει ήδη σε άλλες τρεις περιστάσεις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Αναμένεται ότι το rotation θα ξεκινήσει από τη θέση του τερματοφύλακα (όπως συνέβη και στην Τρίπολη), με τον Γιούρι Λοντίγκιν να προβάλλεται ως το πρώτο χαρτί για να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ