ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΕΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 21 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΗΣ ΚΡΟΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ».

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΕΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 21 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΗΣ ΚΡΟΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ».

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τα γεγονότα, οι αρχές ανακοίνωσαν την σύλληψη ενός 21 ετών νέου, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε κροτίδα στη διάρκεια του διαβόητου ντέρμπι των δύο μεγάλων αντιπάλων στο στάδιο «Καραϊσκάκης».

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 21 ετών φιλάθλου για τη ρίψη κροτίδας που προκάλεσε τραυματισμό στον παίκτη Χουάνκαρ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές διευκρίνισαν ότι κατά του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες που περιλαμβάνουν επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση των νόμων που διέπουν τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

‘’Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.''

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ