ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ

ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακά ολοκληρωμένη τετράμηνη περίοδο, τόσο σε επίπεδο εμφανίσεων όσο και σε στατιστικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η τρέχουσα απόδοσή του ξεπερνά ακόμη και την πρώτη του εξαιρετική σεζόν, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια στο παιχνίδι του.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ξεχωρίσει φέτος με τις λαμπρές επιδόσεις του στον Παναθηναϊκό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με 11 γκολ και 5 ασίστ σε 23 αγώνες, κεντρίζοντας δικαιολογημένα όλη την προσοχή στην ομάδα. Παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Mr.7 των 'πράσινων', υπάρχουν και άλλοι πολύτιμοι παίκτες που έχουν συμβάλει στην πορεία της ομάδας μέχρι το πρώτο μισό της regular season του πρωταθλήματος και το τέλος των ομίλων του Europa League.

Ένας από αυτούς είναι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος παρότι είναι ο πιο 'αθόρυβος', έχει επίσης πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακά 'γεμάτη' τετράμηνη περίοδο, τόσο σε εμφανίσεις όσο και σε αριθμούς, σε καλύτερη απόδοση ακόμη και από την πρώτη του εξαιρετική σεζόν, με μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια.

Παρά τις κριτικές που δέχθηκε πέρσι για τις χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια, ο 'Τούκου' ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο συνεπείς παίκτες του 'τριφυλλιού', τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική πλευρά του γηπέδου, και αποτελεί ένα από τα κλειδιά του Παναθηναϊκού στη στρατηγική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού περιμένει την πλήρη εγκατάσταση του Αϊτόρ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, με τον Καταλανό πλέον να είναι πλήρως αποκαταστημένος, για να δημιουργήσει ξανά το εξαιρετικό δίδυμο στα φτερά της επίθεσης που ξεχώρισε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22.

Ο Παλάσιος έχει λάβει μέρος φέτος σε 22 από τα 24 παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τα μόνα ματς που απουσίασε ήταν το πρώτο με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και ένα πρόσφατο με τον Άρη στο 'Βικελίδης'.

Έχει αγωνιστεί ως βασικός σε 17 παιχνίδια και έχει μπει ως αλλαγή σε 5, συγκεντρώνοντας 766 λεπτά συμμετοχής στη Super League 1 και 710 λεπτά στα προκριματικά του Champions League και τους ομίλους του Europa League. Το πιο σημαντικό όμως είναι η συνεπής απόδοσή του στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 5 γκολ (4 στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη) και 6 ασίστ (5 στη Λίγκα και μία στην Ευρώπη). Αυτοί οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί για έναν εξτρέμ και δείχνουν την επίδρασή του στο παιχνίδι και πόσο σημαντικός είναι για τη συνολική λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Ο Σεμπαστιάν 'Τούκου' Παλάσιος έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη του φετινού Παναθηναϊκού, οδηγώντας την ομάδα σε μια πιο επιθετική και αποτελεσματική κατεύθυνση, παρουσιάζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει την ποιότητα και την απόδοση του Αργεντινού εξτρέμ και για τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας την συνέχεια αυτής της ομάδας που άρχισε να οικοδομείται με υπομονή από τον Γιοβάνοβιτς πριν από 2,5 χρόνια.

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του πολύτιμου Παλάσιος και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του_2
ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο της συμβατικής του συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, την οποία είχε υπογράψει το βράδυ της 31ης Αυγούστου του 2021. Ωστόσο, η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Την προηγούμενη Πέμπτη (30 Νοεμβρίου), στο Καστεγιόν της Ισπανίας -όπου ο Παναθηναϊκός διέμεινε για δύο ημέρες για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ- βρέθηκε εκεί ο ένας εκ των ατζέντηδων του 'Τούκου'.

Ο Ιβάν Ερνάντες Ντελγκάδο, ατζέντης που είχε συμμετάσχει ενεργά στη μεταγραφή του Αργεντινού από την Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2021, παραβρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, συναντήθηκε με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και συζήτησε με τη διοίκηση του 'τριφυλλιού' για την πιθανή επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του με την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον 'Τούκου' Παλάσιος για τα επόμενα χρόνια, προβλέποντας συμβόλαιο που θα εκτείνεται μέχρι το 2026. Η ανανέωση της συμφωνίας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των σχεδιασμών της ομάδας, μαζί με την ανανέωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και άλλες εσωτερικές κινήσεις. Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δοθεί μια πιο σαφής εικόνα, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι αισιόδοξες για ένα προσεχές deal.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι και ο ίδιος ο Παλάσιος φαίνεται να επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι σχεδιάζει σύντομα να αγοράσει ένα σπίτι στην Αθήνα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ